Home » Servisne informacije » Saobraćaj » Zatvaranje ulica, dolazak Putina

Zatvaranje ulica, dolazak Putina

Zbog posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji, u četvrtak 17. januara doći će do velikih promena u saobraćaju, ali i u gradskom prevozu.

Tog dana biće zabranjen svaki vid saobraćaja na trasi kretanja VIP ličnosti. Kako je putanja i trasa kretanja ruskog predsednika najveća tajna i verovatno o samoj trasi će se odlučivati neposredno pred kretanje jasno je da če neki delova sigurno biti blokirani.

Autoput od aerodroma „Nikola Tesla“, kao i potez oko Palate „Srbija“, biće u nekoliko navrata potpuno zatvarani, na šta bi posebno trebalo da obrate pažnju oni koji tog dana planiraju da putuju iz beogradske vazdušne luke. Osim prijema u Palati „Srbija“, najavljeno je da će ruski predsednik posetiti, i to direktno sa aerodroma, Groblje oslobodilaca Beograda, što znači da će saobraćaj sigurno biti zaustavljen na potezu od Vukovog spomenika do Bogoslovije, ali i kroz centar grada kuda delegacija bude prolazila.

Hram svetog Save

hram svetog save iz vazduhaGlavni događaj je predviđen za 18h kod hrama svetog Save. Tu će se obratiti predsednik Rusije i Srbije okupljenim i organizovanim pristalicama. Dakle, u popodnevnim časovima izvesno je da će biti zatvoren kompletan potez od Autokomande pa do Slavije, a ostaje dilema samo da li će ruska delegacija doći autoputem do Hrama ili eventualno preko Brankovog mosta i centra Beograda.

Ono što je sigurno, sam centar prestonice biće u blokadi i zbog najavljenog okupljanja naroda koje je zakazano oko 15 časova kod Palate „Albanija“, na uglu Kolarčeve i Knez Mihailove ulice.

Kako su najavili organizatori, odatleće se oko 16.00 uputiti Ulicom kralja Milana, preko Slavije i Bulevarom oslobođenja do Karađorđevog parka i Hrama Svetog Save.

Ukoliko možete izbegnite kretanje tog dana i kroz te delove grada, ukoliko ipak morate da idete, birajte alternativne pravce ili se naoružajte strpljenjem.

 

About admin

Pročitajte još

Kolaps u Beogradu

Saobraćajni kolaps u Beogradu. Zbog snega autobusi ne voze u neka naselja

Sneg koji je rano jutros počeo da pada napravio je velike poteškoće u saobraćaju. Sneg …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *