Home » Događaji » BIoskop » Novi filmovi u bioskopima od 17 januara 2019

Novi filmovi u bioskopima od 17 januara 2019

Od 17. januara u beogradskim bioskopima čekaju vas 3 nova naslova. Glas, Svi znaju i Drugarčina.

Glas (Glass)

glass film u bioskopima od 17 januara

Iz filma „Nesalomiv“, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju iz filma „Podeljen“ Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.

Nadovezujući se na priču s kraja filma „Podeljen“, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

Originalni naslov: Glass. Dužina trajanja filma: 129 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: misterija, drama, naučna-fantastika. Uloge: Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy. Reditelj: M. Night Shyamalan.

Svi znaju

Film Aškara Farhadija koji je zatvorio 24. Festival autorskog filma, 17. januara stiže na redovne repertoare bioskopa širom Srbije.

„Svi znaju“, koji je otvorio 71. Kanski filmski festival, detektivski je film koji nas uvodi u priču veselim porodičnim okupljanjem povodom venčanja u živopisnom selu blizu Madrida.

Laura putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, raste tenzija među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.

Farhadi određeno vreme posveti tkanju zamršene mreže oko svojih likova. Pre nego što krene drama, želi da publiku upozna sa likovima i njihovom međusobnom povezanošću.

Originalni naslov: Todos lo saben. Dužina trajanja filma: 132 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, Italija, Španija / 2018. Žanr: drama, misterija, triler. Uloge: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín. Reditelj: Asghar Farhadi.

Drugarčina

Francuski film „Nedodirljivi“ iz 2011. godine je ostvario neverovatan uspeh u bioskopima širom sveta, a ove godine gledamo rimejk verziju s velikim zvezdama – Kevinom Hartom, Nikol Kidman i Brajanom Krenstonom.

Radi se o dvojici totalno različitih muškaraca koji dolaze iz različitih svetova. Del Skot, dolazi iz opasne njujorške četvrti Bronks i očajnički pokušava da ostavi sve greške iza sebe. Filip Lakas je paralizovani depresivni milijarder, koji živi u luksuznom penthausu u centru Menhetna.

Emotivan i pun dobrog humora, film govori o neočekivanom prijateljstvu koje se pojavilo između ova dva potpuna stranca, ali i o tome kako druga šansa može biti najbolji pokon koji ste ikada primili.

Originalni naslov: The Upside. Dužina trajanja filma: 125 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: komedija, drama. Uloge: Nicole Kidman, Bryan Cranston, Kevin Hart. Reditelj: Neil Burger.

About admin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *