Home » Servisne informacije » Nova usluga Parking servisa „Parking Pass“

Nova usluga Parking servisa „Parking Pass“

Od 05. decembra JKP „Parking servis“ građanima nudi novu opciju plaćanja parkinga u vidu vremenske parking kartice. Parking pass kartica omogućava neograničeni broj ulazaka/izlazaka u određenom vremenskom periodu u/iz jedne od 22 garaže na teritoriji grada Beograda. Trenutno su dostupna 3 vremenska intervala. Parking pass 24 časa po ceni od 1500rsd, 3 dana po ceni od 3500rsd i od 7 dana po ceni od 6500rsd.

Štede vreme i novac

“Korisnicima nudimo da po nižim cenama parkiraju svoja vozila na našim objektima određeni vremenski period. Ovo je odlična opcija naročito za posetioce Beograda, koji kupovinom Parking pass kartice tačno znaju koliko će ih parkiranje koštati tokom njihovog boravka u našem gradu i plaćaju ga po povlašćenim cenama. Takođe, oni više ne razmišljaju ni o tome kako i gde plaćaju parkiranje, a štede i svoje vreme, jer samo ulaze i izlaze iz garaža i parkirališta, bez odlaska na blagajnu”, istakao je direktor JKP „Parking servis”“ Andrija Čupković.

Prilikom prvog ulaska na parking objekat Parking pass kartica se aktivira i na njoj se štampa datum i vreme do koga ona važi, kako bi korisnici precizno znali do kada karticu mogu da koriste.

U slučaju da je istekao vremenski period za koji je kartica kupljena, a vozilo nije napustilo parking objekat, prekoračenje parkiranja se plaća po započetom satu. www.feedusback.dominos.co.uk

Korisnici Parking pass kartice imaju mogućnost da, u periodu od 1. aprila do 1. novembra, bez nadoknade koriste dva bicikla u garaži „Obilićev venac“ i parkiralištima „Ada Ciganlija“, „Milan Gale Muškatirović“ i „Sava centar“. Ova beneficija važi samo u toku aktiviranog vremenskog perioda kartice.

„Parking servis“ skreće pažnju stalnim korisnicima i posetiocima Beograda da kupovinom Parking Pass kartice štede i novac i vreme, jer je cena parkiranja putem ove kartice, za više dana, niža od redovnih cena na parking objektima, kao i da ne moraju da odlaze na blagajnu kako bi platili parkiranje.

About admin

Pročitajte još

Pametni semafor sa senzorom

Beograd uskoro dobija pametne semafore

Prema najavama gradonačelnika Beograda gospodina Zorana Radojčića Beograd bi uskoro mogao da dobije i prve …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *